INDIAN TANDOORI BRUGES

Recentreview


4 stars out of 29 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Indian Tandoori Bruges. Want to know more? Find out more.

16 Jun 2024 at 17:09 Heel erg lekkere vegetarische opties. Een absolute aanrader!
3 Mar 2024 at 8:42 Het duurde 2,5 uur voor de bestelling er was. Na een uur wachten stond er dat de bestelling geannuleerd was. Ik heb zelf moeten bellen naar de zaak. Er was blijkbaar geen bezorger. Na zelf 7 keer gebeld te hebben kwamen ze het eindelijk bezorgen.
26 Feb 2024 at 22:53 Ik had kip biryani besteld vandaag. Het kip was geen kip. Zwart van kleur en rare nasmaak. Ik Was echt niet van goed geweest. Er waren twee verschillende soorten stukjes kopstukken geel en zwart. Eerste en laatste bestelling
21 Jan 2024 at 15:59 Was lekker
12 Dec 2023 at 19:46 Ik heb lang moeten wachten voor een dinsdag avond en ik vond de smaak van het eten flauw. Ik miste de indische smaakbom.
30 Jul 2023 at 9:09 25€ was best veel voor diepvriesscampis
16 Apr 2023 at 10:43 Lekker en veel!
31 Mar 2023 at 21:43 Weinig vlees en scampi, smaak wel top!
25 Feb 2023 at 22:01 Overpriced abt 6 cubes ov meat in a biriyani €32 4 that an 1 chapati neva again